Over 2TCI

2TCI heeft zich sinds 2003 ontplooid als een specialist in het ontwikkelen van (web)applicaties, het hosten van applicaties ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen en de integratie en gegevensuitwisselingen voor en tussen diverse organisaties/afdelingen.

Met onze creativiteit, expertise en ervaring ondersteunen wij ondernemingen al ruim10 jaar in het realiseren van hun doelstellingen. 2TCI is een organisatie die meewerkt aan automatiseringsprocessen binnen midden en groot bedrijf. Daarnaast streeft 2TCI naar het opzetten van duurzame samenwerkingen met betrouwbare partners. 2TCI richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van dedicated software (maatwerkoplossingen), 
servermanagement en advies op gebied van web-communicatie.

Kernwaarden van 2TCI

Kwaliteit

Hoge kwaliteit, service en betrokkenheid zijn de kernwaarden waarop wij nooit concessies hebben gedaan en nooit zullen doen.

Veelzijdigheid

Of het nu gaat om de hosting van een eenvoudige website of een volledig onderhouden geclusterde omgeving met e-mail, web- en database servers, 2TCI kan het voor u realiseren.

Betrouwbaarheid

We blijven investeren in hoogopgeleid personeel en blijven lange termijn denkers die de waan van de dag niet uit het oog verliezen.

Duidelijkheid

Bij 2TCI staat de klant altijd centraal in een project. Wij staan voor het duidelijk communiceren, ons motto is niet voor niets: IT in begrijpelijke taal!

Meer over ons

Onze maatwerkoplossingen kenmerken zich door een perfecte aansluiting op bestaande
software pakketten binnen organisaties. We kunnen voor een iedere specifieke gebruikerswens een passende oplossing bieden. Het serverpark van 2TCI maakt gebruik van de modernste technieken en voldoet aan de hoogste kwaliteiteisen. Het oplossen van uw infrastructurele vraagstukken is voor ons geen probleem.

Door jarenlange ervaring en brede kennis in het ontwerpen van creatieve maatwerkoplossingen is 2TCI de ideale consultant wanneer u een gedegen ICT advies nodig heeft.

Wij komen met oplossingen die u verder helpen, in begrijpelijke taal.